“Neka Vaša ljepota ...
bude vidljiva svima"

AKCIJE I OBAVIJESTI

ŽELITE LI SE TRAJNO RJEŠITI DLAČICA ILI STRIJA?

Najmodernijom laserskom IPL tehnologijom trajno uklanjamo dlačice na cijelom tijelu.

FLASH SYSTEMS IPL

Rješite se dlačica trajno,brzo i bezbolno! Dodir svjetlosti na vašoj koži.

Želite li se trajno riješiti

  • Dlačica
  • Mrlja na koži
  • Kapilara
  • Strija

Nova generacija IPL aparata

  • Veča učnkovitost
  • Povečana selektivnost
  • Manje neželjenih učinaka

IPL Nova tehnologija nadmašuje rezultate tradicionalnih metoda. Metode depilacije kao što su brijanje ili kemijski gelovi uklanjaju dlačice samo s površine kože pružajući vrlo kratke rezultate. Malo dugoročnije metode su depilacije poput voska ili električnih epilatora koji bolno uklanjaju dlačicu iz korijena.

Niti jedna od ovih metoda ne utječe na nabitniji element neophodan za rast dlake – sam korijen. Nasuprot tim metodama sa IPL-om vršimo trajno uklanjanje dlačica. Nježnim uklanjanjem dlačice i direktnim uništavanjem njenog korijena IPL svjetlošću se značajno onemogućuje ponovno izrastanje dlačica.

IPL JE SIGURAN I PRIRODAN

Bez štetnih nuspojava
Prvi i jedini sistem odobren od FDA za osobnu upotrebu

Nježan za Vašu kožu

  • bez štetnih kemijskih ili neugodnih gelova
  • njegovana, meka i glatka koža koja traje

Što može aparat Iskra Pulse Light učiniti za mene?

Svjetlost je oduvijek bila vir života i veselja i sada možete sa njom naglasiti ljepotu vašeg tijela. Prekomjerne dlakavosti,strija,proširenih kapilara, sunčanih pjega, sada se konačno možete riješiti upotrebom aparata Iskra Pulse Light. Aparat uz sve vec navedeno ima i pomlađivanje lica.

Da li sam primjeren/na kandidat/kinja za terapiju s aparatom Iskra Pulse light?

Ta neinvazivna terapija je odlično rješenje za muške i ženske svih starosti. Terapije ne savjetujemo trudnicama te ljudima sa rakom ili dijabetesom. Prije terapije nemojte dlake odstranjivati voskom ili čupanjem nego ih obrijte. Dva dana prije i nakon tretmana ne ispostavljajte mjesta tretmana suncu ili drugim jakim izvorima svjetlosti (solarij).

Kako se terapija odvija?

Terapija je obično posve jednostavna. Kožu najprije očistimo, a nakon toga sa posebnom terapeutskom glavom na željeno mjesto dovedemo precizne impulse žute, narančaste ili crvene svijetlosti.

Sam tretman je relativno bezbolan ali ipak možete tokom terapije očekivati osjećaj, koji je najviše sličan štipanju.

Nakon terapije nećete osjetiti bolove ili druge neugodne posljedice, zato možete odmah nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima. Paziti je potrebno samo,da se nekoliko dana nakon tretmana ne izlažete prekomjerno suncu.

Koliko je tretmana potrebno za uspješnu terapiju?

Broj tretmana je ovisan o željenom cilju, predjelu na tijelu, veličini tretiranog dijela i od individualne reakcije na terapiju.

Odstranjivanje dlaka (epilacija). Obično je za najbolji rezultat potrebno od 3 – 5 tretmana u razmaku od tri tjedna.

Svaka dva tjedna je potrebno za uklanjanje mrlja na koži i kapilara na licu I tijelu. Za veće i dublje nepravilnosti na koži mogu biti potrebni i dodatni tretmani.

Strije su veoma tvrdokoran kozmetički problem. Trenutno nijedna metoda ne daje stopostotne rezultate pri uklanjanju strija, ali aparat Iskra Pulse Light može značajno poboljšati izgled. Potrebnih je 8-10 tretmana, koji se izvode jednom tjedno.

Za pomlađivanje lica potrebno 3 do 6 tretmana i to sa razmakom između tretmana 2 tjedna.

Da li može doći do kakvih nuspojava?

Primjećene nuspojave su rijetke i nestanu u nekoliko sati odnosno dana nakon tretmana.

IPL TEHNOLOGIJA KAKO DJELUJE

Za razliku od lasera kojemu su izvor svjetlosti diode, IPL radi na principu flash lampe Xenon are. IPL svjetlo vrlo visoke energije je viševalno i difuzno te djeluje kao skup nekoliko lasera zajedno. Pigment dlake apsorbira IPL zrake i provodi ih do korijena uništavajući sam korijen čime onemogućava njezin ponovni rast.

Footopomlađivanje - regeneracija kože

Svjetlosni spektar djeluje na fibroblaste i sintezu kolagena. Nakon tri do šest ponavljanja u pravilnim razmacima koža postaje glatka i zategnuta.