“Neka Vaša ljepota ...
bude vidljiva svima"

AKCIJE I OBAVIJESTI

ŽELITE LI SE RJEŠITI MASNIH NASLAGA ILI CELULITA?

Dođite i uvjerite se, izgubite u samo jednom tretmanu od 2- 6 cm obujma. u narednim tretmanima centimetri se i dalje gube.

  • nudimo vam vrhunske rezultate
  • povoljne cijene
  • najmodernije aparate VACa Vite prestige
  • novo otvoreni prostor
  • usluga na visokoj razini , zato jer mi najbolje znamo što svakoj ženi treba

DOZVOLITE APARATU VACaVite prestige DA VAM POMOGNE

ŠTO APARAT VACaVite PRESTIGE MOŽE UČINITI ZA MENE

Aparat VACaVite prestige zasnovan je na naprednoj tehnologiji kavitacije i omogućava neinvazivno odstranjivanje tvrdokornih masnih naslaga kojima ni stroga dijeta ni povećana tjelesna aktivnost ne pomaže. Najproblematičniji dijelovi tijela su: trbuh, bokovi, bedra (jahače hlače), stražnjica, unutarnja strana koljena i prsa kod muškaraca.

ŠTO JE KAVITACIJA

Kavitacija je prirodna pojava koja nastaje pod utjecajem niskofrenkventnog ultrazvučnog vala. Ultrazvučno polje pokreće stvaranje mjehurića koji rastu do određene veličine, a zatim se slažu jedni na druge. Pritom se otpušta energija u obliku topline (zanemarivi učinak) i tlaka (učinak koji prevladava). Učinak tlaka razbija masne stanice u potkožju jer njihove membrane nisu otporne na nastale vibracije. Time je osigurana velika točnost i selektivnost terapije dok ostala tkiva odnosno površina kože, žile, živci, mišići ostaju netaknuta.

ŠTO SE DOGAĐA SA OSLOBOĐENOM MASTI

Mast iz razbijenih masnih stanica se u obliku triglecerida izlije u međustaničnu tekućinu gdje se pod utjecajem enzima razgrađuje u glicerol i jednostavne masne kiseline. Topivi glicerol ulazi u krvotok i koristi se za energiju, dok netopive masne kiseline odlaze u jetru gdje se razgrađuju kao svaka druga jednostavna masna kiselina uključujući i one iz hrane.

KAKO PROTJEČE TERAPIJA

Kavitacija ne zahtjeva posebnu pripremu za terapiju. Prvi korak je mjerenje opsega dijela tijela koji će biti tretiran. Sama terapija izvodi se kružnim pokretima preko izabranog dijela tijela. Obično se tijekom jedne terapije tretira samo jedan određeni dio tijela (npr. samo trbuh, noge ili stražnjica). Terapija završava ponovnim mjerenjem opsega tretiranog dijela tijela.

Sama terapija traje od 30 do 40 minuta ovisno o veličini tretiranog dijela i debljini masnih naslaga. Za postizanje vidnih rezultata preporuča se 4 do 8 terapija. Terapiju možete produljiti sve dok ne postignete željeni rezultat.

Dodatna terapija odnosno limfna drenaža, znatno pospješuje protok oslobođenih masti i elastičnost kože.

Nakon terapije ne osjećate nelagodu ili bol, koža je u potpunosti nedirnuta te možete nastaviti s dnevnim aktivnostima.

ŠTO OSJEĆAM ZA VRIJEME TERAPIJE

Kavitacijska terapija ne zahtijeva anesteziju. Terapija je ugodna, brza i bezbolna.

KAKVE REZULTATE MOŽEMO OČEKIVATI

Opseg tretiranog dijela tijela smanjuje se od 2 do 6 centimetra več nakon prve terapije. Svakom slijedećom terapijom riješavaju se dodatni centimetri. Pravilna prehrana i povećana tijelesna aktivnost su dobrodošli i mogu pridonjeti održavanju rezultata terapije.